ACROSPORT




Aquesta UD d’ACROSPORT ens ajuda a treballar una gran quantitat de continguts de la nostra àrea (desplaçaments, percepció espacial, confiança en els companys, girs, equilibris, ritmes, expressió corporal, treball en equip, acceptació de rols, etc) i tot això amb una finalitat: realitzar un exercici final atractiu. Aquesta finalitat treu importància als aspectes més tècnics i ajuda a que els nens demanin millorar certs elements com poden ser els girs, mantenir l’equilibri, realitzar desplaçaments diferents...i tot això per contribuir a l’objectiu final, fet que dóna a aquest objectiu un gran potencial educatiu.



 BENEFICIS DE L’ACROSPORT A L’ESCOLA

  •  Propicia el desenvolupament d’actituds de cooperació i participació.
  •  Desenvolupa la creativitat i la sensibilitat artística.
  •  Ajuda a la integració de gèneres i la confiança entre companys. 
  • Ajuda a comprendre la individualitat dins d’un grup. Tothom és important.
  •  A nivell físic: desenvolupa l’equilibri, els elements gimnàstics, el treball del ritme, l’expressió corporal, la coordinació, l’esquema corporal, etc.
  • Ajuda als infants a acceptar i a estimar el propi cos i a adaptar-se a ell segons les seves possibilitats.
Els alumnes de cicle superior hem treballat aquestes darreres setmanes les figures per parelles, trios , quartets ,... i estem preparant una petita actuació . Si esteu ben atents en pocs dies podreu veure els resultats. Estem molt il·lusionats!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

RECORDA COMENTAR BREUMENT I DE MANERA CLARA